A Templetonnak dolgozó tajvani üzletember viheti a pápai húsgyárat

agrarszektor.hu
A Franklin Templeton nemzetközi vagyonkezelő csoport délkelet-ázsiai vezetője vásárolhatja meg a pápai húsgyárat. A tajvani üzletember 1,134 milliárd forintért viheti a vagyonelemeket, ha az ajánlott vételárat a szerződéskötéstől számított harminc napon belül kifizeti.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A Templeton kiemelt ázsiai partnere szerezheti meg a pápai húsgyárat - írja a Világgazdaság. Mint ismert, a pápai cégcsoport felszámolását végző Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. az értékesítési pályázaton a budapesti székhelyű Tano Commerce Kft.-t hirdette ki győztesként, amely összesen 1,134 milliárd forintot ajánlott az egyben meghirdetett vagyonelemekért, és vállalta, hogy a vételárat a szerződéskötéstést követő harminc napon belül kifizeti.

Hasonló témákról az augusztus 12-ei Kelet-magyarországi Agrárfórumon hallhat. Szó lesz többek között a hazai élelmiszeripar fejlesztési lehetőségeiről, az ágazat számára előirányzott GINOP forrásokról és az uniós pályázati dömpingről is. Nemcsak szakmai program hanem kiváló kapcsolatépítési lehetőségek és egyedülálló attrakciók is várják: versenytraktorok, traktorhúzó verseny, 3 napos agrárexpó, traktorkarnevál. Kattintson a részletes programért és jelentkezzen azonnal!

Mint az agrárszektor.hu megírta, a Tano Commerce Kft. ügyvezetője Liu Chi-Jen tajvani üzletember. A Világgazdaság szerint a befektetőt az üzleti világban Frank Liuként ismerik, és 1988 óta dolgozik a Templetonnak. Liut 1997-ben a cég elsőszámú kínai képviselőjének nevezték ki, jelenleg pedig független igazgatóként vezeti a Templeton délkelet-ázsiai ügyleteit. Frank Liut Székely Levente volt tajvani nagykövet csábította Magyarországra - állítja a lap.

Pontosan nem tudható ugyanakkor, hogy az értékesítési pályázaton nyertes Tano Commerce Kft.-ben kik a tulajdonosok. A cég ugyanis a Primebase Group Limited nevű társaság tulajdonában van, amelyet a Brit Virgin-szigeteken jegyeztek be.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?