2020. augusztus 9. vasárnap Emőd

Hírek - Élelmiszer

Agrármarketing: meghosszabbították a határidőt

Meghosszabbította az Agrármarketing Centrum (AMC) a szeptember 4-én meghirdetett közösségi agrármarketing pályázatok benyújtási határidejét október 6-ig. Kizárólag az agráriumhoz kötődő magyarországi rendezvényekkel lehet pályázni, és a teljes költség akár 50 százaléka is elnyerhető.
 
 

A "Belföldön megvalósuló, elsősorban tudástranszfer célú rendezvények" és a "Belföldön megvalósuló rendezvények: fesztiválokon, illetve vásárokon magyarországi termelők, illetve termékeinek promócióját szolgáló tevékenységek" című pályázati felhívásokra október 6-án 12 óráig lehet beadni a pályázatokat, illetve a legkésőbb október 6-án postára adott pályázatok küldhetők tovább formai vizsgálatra - áll az AMC közleményében. Kizárólag október 1. és december 31 közötti, az agráriumhoz kötődő magyarországi rendezvényekkel lehet pályázni, a rendezés teljes költségének akár 50 százaléka is elnyerhető.


A pályázatok postai úton, vagy futárszolgálattal az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft.-hez nyújthatók be. A nyerteseknek 2018. január 31-e után fizetik ki a megítélt támogatási összeget. A pályázati felhívások az AMC honlapján, a http://www.amc.hu/palyazatok/ felületen érhetők el.

Szeptember 4-től két kategóriában, 90 millió forintos keretösszegből, vissza nem térítendő támogatásra adhatnak be pályázatot a magyar élelmiszerpiacot és gasztronómiát népszerűsítő, a magyar termékek piaci megjelenését erősítő, a magyar agrárágazatot vagy annak valamely részét bemutató, fejlesztő gazdasági társaságok, köztestületek, szövetségek, egyesületek, alapítványok és szakmai szervezetek, terméktanácsok. A pályázók egyebek mellett a rendezvényeik, konferenciáik megrendezéséhez, a megjelenésüket hirdető reklám és média felületek megvásárlásához, technikai költségeikhez is kaphatnak támogatást.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Sustainable World 2020

  A Portfolio első zöld konferenciája - a jövő vállalatainak

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu