2020. szeptember 30. szerda Jeromos

Hírek - Élelmiszer

Akkumulátorral akartak fosztogatni az orvhalászok

Orvhalászat miatt indítottak nyomozást három férfi ellen, akik a Kaposon akartak akkumulátorral halászni. A rendőrök az orvhalászokat tetten érték, a bűncselekményhez használt tárgyakat pedig lefoglalták.
 
 

A Tamási Rendőrkapitányság orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást három férfi ellen – közölte a police.hu. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak szeptember 9-én Szakály közelében a Kaposhoz mentek, majd egy gumicsónakba ültek és tiltott módon, egy akkumulátor használatával kíséreltek meg halászni.

A rendőrök az orvhalászokat tetten érték. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 40 éves szakályi férfit, egy 24 éves üllői férfit, valamint társukat, egy 22 éves hőgyészi fiatalembert. A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

A nyomozók a bűncselekményhez használt tárgyakat, valamint a gyanúsítottak lakhelyén tartott házkutatás során különböző halászati eszközöket foglaltak le. Az ügyben a további eljárást a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu