Akkumulátorral akartak fosztogatni az orvhalászok

agrarszektor.hu
Orvhalászat miatt indítottak nyomozást három férfi ellen, akik a Kaposon akartak akkumulátorral halászni. A rendőrök az orvhalászokat tetten érték, a bűncselekményhez használt tárgyakat pedig lefoglalták.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A Tamási Rendőrkapitányság orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást három férfi ellen - közölte a police.hu. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak szeptember 9-én Szakály közelében a Kaposhoz mentek, majd egy gumicsónakba ültek és tiltott módon, egy akkumulátor használatával kíséreltek meg halászni.

A rendőrök az orvhalászokat tetten érték. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 40 éves szakályi férfit, egy 24 éves üllői férfit, valamint társukat, egy 22 éves hőgyészi fiatalembert. A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

A nyomozók a bűncselekményhez használt tárgyakat, valamint a gyanúsítottak lakhelyén tartott házkutatás során különböző halászati eszközöket foglaltak le. Az ügyben a további eljárást a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?