2021. április 23. péntek Béla

Hírek - Élelmiszer

Barnával erősít a Soproni: ennyire bejött az Óvatos Duhaj?

Termékcsaláddá bővíti sikersörét a Soproni - tájékoztatta a sörgyár az agrárszektor.hu-t.
 
 

Termékcsaláddá alakul a Soproni Óvatos Duhaj. A Heineken Hungária nyáron debütált innovációja, a (felső erjesztésű) Soproni Óvatos Duhaj IPA után a Soproni Démon is bekerül az Óvatos Duhaj fantázianevű sörcsaládba.

2 nap, 80 előadó, 800 résztvevő, és az agrárszektor legforróbb témái. Termelők, gazdák, döntéshozók, véleményformálók az agráriumból egy helyen egy időben csak az agrárszektor konferencián!


A gyártó barna söre változatlan receptúrával, de megújult csomagolással kerül a polcokra. Mind a palack, mind a doboz dizájnja az IPA megjelenését követi, elnevezése pedig Soproni Óvatos Duhaj Démon lesz. A gyártás is marad Sopronban.

Fotó: Soproni Facebook


Az összetevők tehát nem változnak, marad a barna sörben a négy fajta maláta és a Saphír aromakomló, a mélybarna színt pedig a speciális karamellmaláta adja. Az időzítés sem véletlen: a téli időszak hagyományosan a barna sörök szezonja Magyarországon.


Nem meglepő, hogy a gyártó az Óvatos Duhaj brandet erősíti: mint arról az agrárszektor.hu a nyáron beszámolt, a hazai sörszakmát, sőt, még magát a gyártót is a Soproni IPA sikere. Megjelenése után nem sokkal olyan ütemben nőtt a fogyasztása, amelyre a sörgyár a gyártás tervezésekor egyáltalán nem volt felkészülve.

Augusztusban a kereslet háromszor akkora volt, mint azt előzetesen becsülték. Információink szerint a kereslet nem csökkent az őszi hónapokban sem, ugyanakkor a gyártás és a disztribúció már folyamatos, egyre több boltban és étteremben, szórakozóhelyen kapható a termék.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu