Bor helyett futballcipő - Idén is megmérkőznek a borászok

agrarszektor.hu
Boraik helyett futballtudásukat mérik össze a borászok a Borász Ütközeten. A több mint tízéves hagyományra visszatekintő viadalt idén Szekszárdon rendezik, a torna tavalyi győztese pedig a Balatonboglári borvidék volt.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az Egyek-Budai, Balatonboglári, Hajós-Bajai, Mátrai, Szekszárdi és Tolnai borvidékek borászai 2015. július 18-án azért gyűlnek össze Szekszárdon, hogy boraik helyett futballtudásukat mérjék össze. A több mint tízéves Borász Ütközetet első alkalommal Pannonhalmán rendezték meg.

Gál Tibor ötlete nyomán egy egri-pannonhalmi baráti focimeccsből alakult ki ez a torna, amelyhez évről évre egyre több csapat csatlakozott. Amellett, hogy ez egy színvonalas sportesemény, számunkra arra is lehetőséget nyújt, hogy baráti kapcsolatainkat ápoljuk a többi borászkollégával - emelte ki Takler András, szekszárdi borász, az esemény szervezője.

2014-ben Hajós adott otthont a viadalnak, amelyet akkor a Balatonboglári borvidék nyert, miután a döntőben legyőzte Szekszárdot. A házigazdák ezért idén a visszavágásra készülnek. A torna szakmai védnöke - a korábbi évek hagyományainak megfelelően - Magyar Zoltán, a Magyar Borászválogatott szövetségi kapitánya, míg a rendezvény fő támogatója az Ital Magyarország Kft.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?