2020. június 5. péntek Fatime

Hírek - Élelmiszer

Csoda a farmon: kihúztak egy sárgarépát és gyémánt gyűrűt találtak

A földből került elő egy kanadai nő rég elveszettnek hitt gyémánt eljegyzési gyűrűje. Az ékszert zöldség-betakarításkor találták meg, összenőve egy alaktalan sárgarépával.
 
 

Egy 84 éves kanadai asszony tizenhárom évvel ezelőtt vesztette el gyémánt eljegyzési gyűrűjét, miközben éppen gyomlálta a családi farm kertjét. Akkor mindenhol kereste az ékszert, és napokat töltött el a gyűrű felkutatásával, mindhiába - írja a euronews.com.

Fotó: THE CANADIAN PRESS/HO, Iva Harberg

Az elveszettnek hitt gyűrűt most az asszony menye találta meg, amikor a 105 éve a család tulajdonában lévő, Armena közeli farmon éppen a zöldségek betakarítását végezte. Amikor észrevette az alaktalan sárgarépát a zöldségek között, hirtelen alig hitt a szemének, ugyanis a sárgarépával összenőve bukkant rá anyósa elveszett eljegyzési gyűrűjére.

Az idős asszony férje öt évvel ezelőtt elhunyt, de a nő sosem mondta el neki, hogy elveszítette a gyűrűt. Ugyanis mielőtt a férj észrevehette volna a hiányt, az asszony vett helyette egy olcsóbb másolatot a helyi ékszerboltban.

Miután óvatosan kiszedték a sárgarépa fogságából a most megtalált gyémánt gyűrűt, az idős asszony újra felpróbálta, hogy jó-e még a kezére. "Azt gondoltam, el kell majd mennem az ékszerészhez, hogy megigazítsa a gyűrűt, de még most is pontosan passzolt az ujjamra" - állapította meg .

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu