Egy ország, amelyre különleges partnerként tekintünk

agrarszektor.hu
Különleges szakmai partnerként tekint Ugandára Magyarország. Az afrikai ország élelmiszerbiztonsági fejlesztési elképzelései az agrártárca szerint üzleti lehetőséget nyújthatnak a magyar agrárcégek számára is.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Megosztaná Magyarország agrárszakértelemben szerzett tapasztalatait Ugandával is - jelentette ki Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti államtitkára, aki Okello Oryem, ugandai külügyminiszter-helyettessel tárgyalt. Az államtitkár kiemelte az agrárinnovációs megoldásokat a víztakarékos növénytermesztésben, illetve a magyar állategészségügyi tapasztalatokat, amelyek szerepet játszhatnak a klímaváltozás miatti új betegségek és paraziták elleni küzdelemben.

2 nap, 80 előadó, 800 résztvevő, és az agrárszektor legforróbb témái. Termelők, gazdák, döntéshozók, véleményformálók az agráriumból egy helyen egy időben csak az agrárszektor konferencián!


Uganda arra törekszik, hogy termékei megfeleljenek az európai sztenderdeknek, ezért ennek megfelelő élelmiszerbiztonsági rendszer felállítását tervezik. A kelet-afrikai ország részlegesen kiaknázott mezőgazdasági potenciállal bír, így agrárfejlesztési elképzelései a magyar technológia- és szaktudás-exportban lehetőséget teremthetnek a magyar vállalatoknak - hangzott el az egyeztetésen.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03