Egy trendi témakörrel bővült a "Tanuljunk együtt!" programsorozat

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága az ingyenes szakmai programsorozata keretein belül meghirdette a "Tanuljunk együtt! - Zöldség-gyümölcs feldolgozás" című rendezvénysorozatát.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az előző félévben kialakított rendszert tartva most is két eseményre lehet jelentkezni, derült ki a NAK közleményéből. A feldolgozással még csak most ismerkedők számára a 2x2 napos programon (I. és II. modul) az alapvető ismeretek megszerzésére lesz lehetőség, a már terméket előállító tagoknak pedig, az aktuális trendekhez igazodva, egy csökkentett cukortartalmú gyümölcs- és zöldségkészítményekről szóló haladó programot rendeznek, mely során a résztvevők részletes tájékoztatást kaphatnak a legújabb gyártási, illetve termékfejlesztési trendekről. A folyamatos bővítésnek köszönhetően azon tagok is új információkat kaphatnak, akik már részt vettek a korábbi kamarai programokon.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit. Regisztráljon most!

Az őszi félévre tervezett események időpontja:

  • 2019. november 8. - Cukorcsökkentés lehetőségei a gyümölcs- és zöldségfeldolgozásban
  • 2019. november 22-23. - Kezdő csoport I. modul
  • 2019. december 5-6. - Kezdő csoport II. modul

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A november 8-ai esemény meghívója itt található, és ezen a linken lehet rá regisztrálni. A november 22-23-án, valamint december 5-6-án megrendezésre kerülő modulok meghívója az alábbi linken található meg, regisztrálni pedig itt lehet rájuk. A  Az utazás és az egyéb felmerülő költségek (a szállás, a programban foglalt ellátáson kívüli étkezések) a résztvevőket terhelik.

A programokon alkalmanként maximum 24 fő részvételét biztosítja a NAK, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A regisztrációt követően a munkatársak felveszik a kapcsolatot jelentkezőkkel. Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a polczer.katalin@nak.hu címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 14:01
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 06:55