2019. augusztus 17. szombat Jácint

Hírek - Élelmiszer

Együtt szüretelt Fazekas és az amerikai nagykövet (fotók)

Diplomatákkal szüretelt együtt Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Etyeken. A szürethez Colleen Bell amerikai nagykövet is csatlakozott, a rendezvényről készült képeket pedig maga az agrárminiszter osztotta meg közösségi oldalán. Az országban augusztus elején kezdődött a szüret és idén mintegy 2,8 millió hektoliter újborra számítanak a termelők.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Etyeken szüreteltek a diplomaták és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. Az eseményen Colleen Bell, amerikai nagykövet is feltűnt, aki az agrárminiszterrel közösen metszette le a beérett szőlőfürtöket. A szüretről készült képeket maga a miniszter osztotta meg közösségi oldalán.

A szüretről a következő fotók készültek: Az országban augusztus elején kezdték el szüretelni a szőlőt, és idén nagyjából 2,8 millió hektoliter újbor kerülhet a pincékbe – közölte a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa. A termelők jó beltartalmi értékű borokat várnak a 2015-ös évjárattól.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu