2021. január 24. vasárnap Timót

Hírek - Élelmiszer

Együttműködést kötöttek az Auchannal a tejesek

Közös áruházi promóciót indított az Auchan Magyarország Kft. és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács. Az együttműködés célja, hogy a terméktanács tagjai felhívják a fogyasztók figyelmét a magyar tejre és tejtermékekre.
 
 

A most induló, "Magyar hónap" elnevezésű kampányban a terméktanács tagjai akciósújság hirdetésekkel, televíziós reklámhirdetéssel, Facebook aktivitással és vásárlói edukációval támogatják a hazai tej és tejtermék vásárlását. Ennek részeként október 18-24. között húsz Auchan áruházban kóstoltatással és vásárlói edukációval egybekötött nyereményjátékban vehettek részt a fogyasztók. Az Auchanban eladott friss tejek csaknem száz százaléka magyar termelőktől származik.

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!


A terméktanács közösségi marketingalapot működtet, amelynek célja, hogy több, gyakoribb és tudatosabb vásárlásra ösztönözze a fogyasztókat. A szervezet 2017 óta "Tej. Szívvel - lélekkel" elnevezésű programot is folytat, illetve Tejszív és Sajtszív védjegycsaládot is működtet. 

 

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu