Ettől tényleg felfordul a gyomor - Horror a vágóhídon (videó)

agrarszektor.hu
Rejtett kamerás felvétel mutatja be, milyen horrorisztikus körülmények között bánnak a sertésekkel egy minnesotai vágóhídon. A videót egy állatvédő szervezet készítette, de az érintett cég szóvivője szerint a felvétel torzít, és az állatokat az előírások szerint dolgozzák fel.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Borzolja a kedélyeket az interneten az a rejtett kamerás felvétel, amely egy minnesotai húsfeldolgozó üzemben készült az Egyesült Államokban - írja az index. A videón részletesen láthatók azok a körülmények, amelyek között az üzem működik: a remegő, sokszor járóképtelen állatokat kirángatják a tartóhelyiségükből, ütik-verik őket, egy futószalagon, sorozatban ölik le. Az is előfordul, hogy a munkások véres törölközőkkel dobálják egymást, a disznók gennyes sebeit nyomkodják, illetve nézik, ahogy a döglött állatokból szivárog a fekália a futószalagon.

A felvételt egy állatvédő szervezet készítette, és azt eljuttatták az amerikai mezőgazdasági minisztériumba is. Az érintett cég szóvivője szerint ugyanakkor a videó torzít, és valójában az állatokat az előírásoknak megfelelően dolgozták fel. Állítása szerint több száz ember dolgozik az üzemben annak érdekében, hogy az elkészült termékek semmilyen formában ne fertőződjenek meg.

A vágóhídról szóló videó csak erős idegzetűeknek ajánlott:

Nem az első eset, hogy durva bánásmódról számolnak be vágóhidakon készült felvételek. Legutóbb egy franciaországi üzemben készült ilyen.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?