2021. április 16. péntek Csongor

Hírek - Élelmiszer

Ezek a legjobb birspálinkák 2019-ben Magyarországon: itt a toplista!

Nyolc magyar birspálinka került be idén a Pálinkakiválóságok Könyvébe, és ezek mindegyikét a Pálinkakiválóság címmel jutalmazták. A legjobb birspálinkák többsége a 7500-10000 forintos árkategóriába tartozik, akad azonban kettő is, amelyet 10000-12500 forint körül szerezhetünk be.
 
 

A Pálinkakiválóságok Könyve 2019-ben 22 pálinkaház 93 tételét gyűjtötte egybe, 2014-es megjelenése óta pedig több mint 500 pálinka különlegességet sorakoztatott fel. Idén 54 tétel került a Pálinkakiválóságok közé és 39 tétel nyerte el a TOP Pálinakiválóság címet. A Nemzeti Pálinkakiválóság Program célja a földrajzi árujelző-oltalommal rendelkező pálinka és törkölypálinka fogyasztási kultúrájának minőségi szintre emelése, illetve a termék népszerűsítése a hazai és a külföldi piacokon.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. 
A legjobb birspálinkák 2019-ben
Prémium - Birs pálinka 2017 - Agárdi Pálinkafőzde - Pálinkakiválóság 
Birskörte pálinka - 2017 - Brill Pálinkaház - Pálinkakiválóság
Birs pálinka - Bolyhos Pálinkafőzde - Pálinkakiválóság
Birsalma pálinka - Erős Pálinkafőzde - Pálinkakiválóság 
Prémium - Birs pálinka - Lunczer Pálinkaház - Pálinkakiválóság 
Birs pálinka - Márton Pálinkafőzde - Pálinkakiválóság 
Magamnak főztem - Érlelt birs pálinka - Márton Pálinkafőzde - Pálinkakiválóság 
Exclusive - Birs pálinka - Várda-Distillery - Pálinkakiválóság 

A 2019-es Pálinkakiválóságok Könyvébe idén négy birspálinka került be, amelyek mindegyikét a Pálinkakiválóságok közé választottak. A pálinkák között mindössze egy olyan termék van, amely az 5000-7500 forintos árkategóriába tartozik, a többség ugyanis 7500-10000 forint körül kapható. Ugyanakkor két olyan birspálinka is van a legjobbak között, amelyet ennél drágábban, 10000-12500 forintos áron szerezhetünk be.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu