Felkészülten várnak

agrarszektor.hu
Bakondi György, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője a napokban az ár- és belvíz veszélyeinek kitett megyékben tart szemlét.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A békés megyei szemlét követő sajtótájékoztatón a főigazgató felhívta a figyelmet a katasztrófavédelem szervezettségének fontosságára. Kiemelte: a Békés megyei katasztrófavédelmi igazgatóság és a védelemben részt vevő társszervek jól szervezettek, ami elengedhetetlen feltétele az eredményes munkának. Bakondi György szólt arról, hogy a járások szintjén 2012 decemberében létrejöttek a katasztrófavédelmi megbízotti intézmények, amelyekben megfelelő szakmai tudással és tapasztalatokkal rendelkező hivatásos tisztek nyújtanak segítséget a polgári közigazgatásnak a megelőzés érdekében, valamint katasztrófahelyzetben és a helyreállítási munkákban.

Erdős Norbert kormánymegbízott, a Békés Megyei Kormányhivatal vezetője közölte: a megyei kormányhivatal a katasztrófavédelem részére maradéktalanul biztosítja a munkához szükséges eszközöket és humánerőt. Tóth Tibor, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője elmondta: a megyében 11 település tartozik a leginkább veszélyeztetettek közé, 35 az enyhébb, második kategóriába került, míg 29 a harmadik kategóriába. A megyében jelenleg 2853 polgári védelmi dolgozó áll készenlétben. A négy területi rendeltetésű - egyenként 50-50 tagú - komplex csoportból hármat (Békéscsabán, Szarvason és Gyulán) árvízvédelmi feladatokra, az orosházi műszaki mentőegységet pedig ipari veszélyeztetettség esetére hozták létre. A nap minden percében csaknem nyolcvan tűzoltó áll készenlétben 24 járművel - tette hozzá az igazgatóság vezetője.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?