2021. március 1. hétfő Albin

Hírek - Élelmiszer

Fontos fizetési határidő jár le január 31-én

Január 31-ig kell befizetniük az élelmiszerlánc szereplőknek a 2018. évi élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletét. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tájékoztatása szerint az összeget a hivatal elkülönített fizetési számlájára kell utalniuk az érintetteknek.
 
 

Az élelmiszerlánc szereplői 2018-ban is május végéig készítették el élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallásukat - írja közleményében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Az ekkor megállapított összeg első részletét 2018. július 31-ig utalták el, míg a második részlet befizetési határideje 2019. január 31-e.

Közeleg az évkezdet egyik legjelentősebb agráreseménye, a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencia. Tudni akarja, hogyan juthat hozzá az idei agrártámogatásokhoz és mennyi támogatást igényelhet? Hogyan változik a minden gazdálkodót érintő hazai földügyi szabályozás? A legfontosabb támogatási, jogszabályi és piaci változásokról kaphat fontos szakmai és gyakorlati információkat a szakpolitika, a közigazgatás és az üzleti élet csúcsvezetőitől, illetve első számú döntéshozóitól a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencián.


A felügyeleti díjat a Nébih 10032000-00289782-30006016 számú elkülönített fizetési számlájára kell utalni. Az átutalás közleményében az érintetteknek mindenképp fel kell tüntetniük a befizetésre kötelezett adószámát vagy azonosító jelét, valamint a második részlethez tartozó pénzügyi bizonylat számát. Fontos, hogy egyéb szöveget az utalási közleménybe nem szabad írni.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Agrár Klub: Hatalmas birtokrendezés jön a magyar földeken

  Kiknek kedvezhet és kiknek nem az új szabályozás?

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu