Fotó: így néz ki a Soproni legújabb "kézműves" söre

agrarszektor.hu
Egy szűretlen APA, azaz American Pale Ale lett a Soproni Óvatos Duhaj családjának új tagja - tudta meg az agrárszektor.hu.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az új sör a napokban kerül a boltok polcaira, hivatalos tájékoztatás jövő héten várható. A HEINEKEN Hungária egyelőre annyit árult el, hogy a sört Mühl Erikkel, a fertőrákosi Krais Brewery sörmesterével közösen fejlesztették.

Ahogy fogalmaznak:

a sörkülönlegesség egyszerre épít a sörmanufaktúrák kreativitására, a nagy sörgyárak tapasztalatára, valamint az IPA és a Démon (a termékcsalád két másik tagja) népszerűségére.

A szűretlen, felsőerjesztésű A.P.A. sör ízére a könnyedség, üdeség jellemző, illatában a tipikus citrusos, az Ale sörökre jellemző illat dominál. A Soproni újdonsága nem túl keserű, sokkal inkább fűszeres, enyhén virágos az utóíze.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?