2019. június 16. vasárnap Jusztin

Hírek - Élelmiszer

Házon belül oldották meg: új vezető az agrártárcánál

Gulyás Andrea korábbi kabinetfőnököt nevezte ki a Földművelésügyi Minisztérium új közigazgatási államtitkárává Áder János köztársasági elnök. Gulyás Andrea a távozó Simon Attila Istvánt váltja az agrártárca közigazgatási államtitkári posztján.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A köztársasági elnök - a miniszterelnök javaslatára - december 10-i hatállyal nevezte ki Gulyás Andreát a Földművelésügyi Minisztérium közigazgatási államtitkárává. Az új államtitkár korábban a tárca kabinetfőnöke volt. Államigazgatási Főiskolát végzett, a Földművelésügyi Minisztériumban 2010 óta dolgozik. Azt megelőzően több tárcánál, illetve önkormányzatnál is tevékenykedett – közölte az MTI.

Gulyás Andrea az államtitkári poszton Simon Attila Istvánt váltja, aki tisztázatlan okokból vált meg tisztségétől. Távozását többen a földügyi szabályozással hozzák összefüggésbe, de ezt a tárca az agrárszektor.hu-nak cáfolta.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Kelet-magyarországi Agrárfórum 2019

  Ingyenes rendezvény >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu