Hiába támadnak Lázárék, új sörrel nyomul a Heineken

agrarszektor.hu
Hamarosan alkoholmentes új termékkel jelenik meg a magyar boltokban a Heineken. Közben a kormány továbbra is támadja a céget az Igazi Csíki Sör miatt. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a multikkal szemben a hazai manufaktúrákat akarják előnyben részesíteni.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A támadások ellenére a Heineken tovább folytatja a termékfejlesztést, és hamarosan új itallal jelenik meg a magyar piacon. A hazai fogyasztók 13 másik európai országgal egy időben tapasztalhatják meg az alkoholmentes Heineken 0.0 frissítő, enyhén gyümölcsös ízét. A márka a magyarországi története során először vezet be termékinnovációt.

Természetesen az alkoholmentes változatból sem maradhat ki a Heineken védjegyévé vált A-élesztő. Alkoholmentességének, alacsonyabb cukor- és kalóriatartalmának köszönhetően a tudatos életmódot folytatók számára is frappáns választás lehet.  Az új változat dupla főzéssel, kiváló minőségű természetes összetevőkből készül.

Az alkoholt utólag vonjuk ki a sörből, és a természetes alapanyagoknak, az egyedülálló receptúrának, valamint a csúcstechnológiának köszönhetően a Heineken 0.0 minőségi sörélményt biztosít - hangsúlyozta a cég senior brand managere.

Lőrincz Barbara kiemelte: sörfőzőmestereik a nulláról indulva évekig kutattak, kísérleteztek és kóstoltak, míg végül megalkották ezt az egyedülálló receptúrát: a frissítő, gyümölcsös ízjegyek és a lágy maláta aromájának tökéletes egyensúlyát.

A kiszolgáltatott kicsik védelmében támadnak Lázárék
A kormányzat megvizsgálná a sörgyárak működésének szabályozását, a nagy cégek és a kisebb magyar szereplők, valamint a vendéglátó-ipari vállalkozások viszonyát - közölte Lázár János pár napja egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon. A Miniszterelnökséget vezető miniszter az Igazi Csíki Sör gyártója és a romániai Heineken közötti vita miatt vette elő a témát, hogy a jövőben a kiszolgáltatott kisebb gyártókat ne "taposhassák el" a multik.

A világ 192 országában kapható Heineken eladási volumene alapján az első számú globális prémium sörmárka. Kellemesen telt ízét a speciális gyártási technológiának és az egyedi A-sörélesztőnek köszönheti, amely 1873 óta garantálja a frissítő sörélményt. A Heineken Hungária soproni sörgyára 2004 óta gyárt söröket, ezeket a magyar piac mellett 6 országba exportálják.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13