Horror árak a Szigeten: megtudtuk, mennyibe kerül majd a nagyfröccs

agrarszektor.hu
A 2019-es Sziget Fesziválon várhatóan 1040 forint lesz majd egy nagyfröccs, ami hét százalékos emelkedést jelenti a tavalyi árhoz képest. Idén is a Borháló lesz a nagy nyári fesztiválok kizárólagos borbeszállítója, ők pedig a 2018-as évhez hasonlóan idén is a Dubicz Borászat borait kínálják majd a fesztiválozóknak.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az idei évben is a Borháló lesz a nagy nyári fesztiválok - a Volt, a Balaton Sound, a Sziget, a B.my.Lake és a Strand Fesztivál - kizárólagos borbeszállítója - írja a Pénzcentrum. Emellett 2018-hoz hasonlóan idén is a Mátrai borvidéken található Dubicz Borászat boraival találkozhatnak majd a fesztiválozók. 

A nyár egyik legfontosabb és legszínvonalasabb eseménye a Kelet-magyarországi Agrárfórum, amelyet augusztus 9-én rendez meg Hajdúböszörményben a Portfolio gazdasági portál. A konferencia napirendre veszi az agrárium legjelentősebb és legaktuálisabb témáit az ágazat csúcsvezetőinek és döntéshozóinak részvételével. Szó lesz a magyar agrárgazdaság agrárpolitikai célkitűzéseiről, a nagy horderejű földszabályozási változásokról, a nyereséges növénytermelés alapvető feltételeiről és az állattenyésztés előtt álló fejlesztési-piaci lehetőségekről. A konferencia a Hajdúsági Expó programsorozatába illeszkedik, amely a térség legnagyobb agrárkiállításával és gépshow-jával is várja az érdeklődőket. Az augusztus 9-i konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

A sauvignon blanc alapú Sziget White-nak, valamint a kékfrankos és pinot noir házasításából készült Sziget Rosénak tisztán és fröccsként is mindig frissnek, élvezetesnek kell lennie. Ennek érdekében a két alapbort hűtve, oxigéntől elzárva, acéltartályokban tárolják a pincészetben, és a fogyást figyelve rugalmasan, frissen letöltve, 10 literes bag-in-box kiszerelésben szállítják a helyszínekre a rendezvények ideje alatt. A gyors kiszolgálást csapológépek biztosítják majd. A Sziget White és a Sziget Rosé palackban is vásárolható lesz, hozzájuk harmadikként csatlakozik a kékfrankosból és cabernet franc-ból házasított Sziget Red.

Forrás: Borháló

Habár a Sziget egyelőre nem tette közzé a hivatalos árakat, a Pénzcentrum megtudta a Borhálótól, hogy a nagyfröccs váhatóan 1040 forintba kerül majd 2019-es Sziget Fesztiválon. Tavaly 970 forintot kértek egy nagyfröccsért, ami azt jelenti, hogy idén bő hét százalékos emelkedésre készülhetnek a fesztiválozók.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03