Ilyennel etetnek bennünket? - Gyanús csirkehúsra csapott le a NAV

agrarszektor.hu
Két tonna lejárt szavatosságú és egy tonna jelöletlen, bizonytalan eredetű csirkehúst találtak egy hajdúnánási vágóhídon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy ekáer-ellenőrzés (elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer) keretében. Elrendelték a megsemmisítést.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Eljárás indult annál a vállalkozónál, akinek hajdúnánási vágóhídján két tonna lejárt szavatosságú és egy tonna jelöletlen, bizonytalan eredetű csirkehúst találtak - közölte az MTI-vel Kiss Nóra, a NAV hajdú-bihari vámszakmai sajtóreferense. A kormányhivatal elrendelte a fagyasztott élelmiszerek megsemmisítését, mivel nem felelnek meg a minőségi szabályoknak.

A gazdálkodó több telephelyén is ellenőrizték a foglalkoztatottak bejelentését. Kiderült, hogy több mint 60 személyt munkaerő-kölcsönzés keretében foglalkoztattak, ezek jogszerűségét a pénzügyőrök tovább vizsgálják.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?