2020. november 26. csütörtök Virág

Hírek - Élelmiszer

Itt a bejelentés: különleges banki szolgáltatást kaphatnak a hazai borászok

Együttműködési megállapodást írt alá az Erste Bank a Szekszárdi Borvidék képviselőivel a borvidék fejlesztése érdekében. A pénzintézet Kadarka néven összeállított egy speciális, kifejezetten a borászok igényei alapján kialakított termékcsomagot is.
 
 

Az Erste saját Power Network rendezvényein is bemutatja a Szekszárdi Borvidék pincészeteit és azok kínálatát - írja közleményében az  Az erről szóló együttműködési megállapodást május 16-án írták alá az Erste és a szekszárdi borászok képviselői: Szerdahelyi Róbert, a bank kis- és középvállalatokkal foglalkozó területének igazgatója, Bősz Adrián, a Szekszárdi Borvidéki Tanács elnöke, Dr. Bodri István, a Szekszárdi Hegyközség elnöke, valamint Vesztergombi Csaba, a Szekszárd Borvidék Nonprofit Kft. felügyelőbizottságának elnöke. Szekszárd az egyik legrégebbi magyar borvidék, 2300 hektáros területén mintegy 200 borászat működik. Ebből 40-50 azon borászatok száma akiknek boraival a boltok polcain is találkozni lehet. A borász szakma Szekszárdon tradícionálisan a családokon alapszik és ebből adódóan egyszerre van jelen több generáció.

A magyar kkv-szektor számára a tőkehiány mellett az üzletszerzés jelenti az egyik legnagyobb problémát, hiszen itt nem jut elegendő forrás kutatás-fejlesztésre, piacelemzésre és marketingre. Az Erste egy speciális, kifejezetten a borászok igényei alapján összeállított termékcsomaggal is segíti a vállalkozások működését. A Kadarka a magánszemély ügyfeleknek, mikrovállalkozásoknak, valamint a kis- és közepes vállalatoknak szóló ajánlatokat foglalja magába. A kisebb vállalkozások választhatnak a 100 Forintos Számlacsomag, és a Black Friday Számlacsomag között. A nagyobb borászatoknak a Master Számlacsomagokat ajánlja az Erste, a borászok számára pedig az Erste World szolgáltatásokat.

Címlap kép: MTI Fotó: Kálmándy Ferenc

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020 online

  10 órányi szakmai programmal és több mint 50 előadóval

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu