2019. október 20. vasárnap Vendel

Hírek - Élelmiszer

Itt a Dreher nagy bejelentése: új sörrel törnek be a magyar kocsmákba

Eddig csak kísérleti jelleggel, a 165 éves Dreher kiállításon lehetett megkóstolni a Dreher új sörét, a közelmúltban azonban néhány budapesti és vidéki kocsmában is megjelent a Kalandor IPA. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy dobozos vagy üveges formában kapható lesz-e a sör.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A 165 éves Dreher kiállításon mutatta be egyik kísérleti sörét a Dreher, a Kalandor IPA-t - írja a szuretlen.hu. A sörgyár eddig nem rukkolt elő ilyen típusú sörrel, és mint kiderült az új sör nem is marad a gyár falain belül. A közelmúltban azonban több budapesti és vidéki kocsmában is megjelent a Kalandor IPA, amelyet csapoltan már lehet kapni. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy dobozos vagy üveges verzióban is piacra dobják-e majd a sört. 

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu