Januártól Kecskeméten döntenek az ön sorsáról is

MTI
Várhatóan jövő év elejétől már Kecskeméten fog működni a Miniszterelnökség vidékfejlesztési államtitkársága. A miniszterelnök és hivatala a terv szerint 2016-ban a Budai Várba, míg a többi tárca szintén vidéki nagyvárosokba költözhet majd.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

 

Milyen új agrár-vidékfejlesztési pályázatokat ír ki jövőre a Miniszterelnökség? Erről is szó lesz a portfolio.hu-agrarszektor.hu decemberi kétnapos agrárkonferenciáján! Jelentkezzen most!

Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkár a Magyar Nemzetnek elmondta, ez a döntés fontos abból a szempontból is, hogy a vidék sorsáról immár nem a fővárosból, hanem vidéken dönthetnek. A költözés bejelentése után az államtitkárság mostani munkatársai közül sokan jelezték, nem kívánnak lakóhelyet változtatni, ezért egyesek a tárcán belül, esetleg más minisztériumnál kerestek egyéb feladatot, mások pedig távozásukat fontolgatják. A vidékfejlesztési államtitkárság egy korábban is irodaként működő épületbe költözik.

Kurucz Éva kormányszóvivő június 6-án jelentette be, hogy a miniszterelnök és hivatala 2016. március 15-ig a budai Várba, a Sándor-palota mellé, a karmelita kolostor épületébe költözik, több tárca székhelye pedig vidéki városokba kerülhet.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?