Japánok veszik meg a Drehert: mi lesz a magyar sörgyárral?

agrarszektor.hu
Egyelőre nem kívánja kommentálni a Dreher Sörgyárak Zrt., hogy a tulajdonos AB InBev eladja a magyar Dreher sörmárkát a japán Asahi Groupnak. Így egyelőre nem tudni, mi lesz a hazai vállalat sorsa.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az AB InBev és az Asahi közötti megállapodást az Európai Bizottság elé terjesztik jóváhagyásra, így a Dreher Sörgyárak Zrt. egyelőre nem kívánja kommentálni a bejelentést - közölte az agrárszektor.hu-val a vállalat. Mint ismert, az AB InBev tegnap jelentette be, hogy a cseh Pilsner Urquell, a lengyel Tyskie és Lech mellett a magyar Dreher sörmárkát is értékesíti a japán Asahi Group-nak. Egyelőre ugyanakkor nem tisztázott, hogy a tranzakció miként befolyásolja majd a Drehet Sörgyárak Zrt. működését.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 16. 05:58