2019. szeptember 18. szerda Diána

Hírek - Élelmiszer

Jön a meggyes-citromos és bodzás-citromos Soproni Radler

A 100 százalékban magyar árpából készülő Soproni után itt a kizárólag hazai meggyet és bodzát tartalmazó Soproni Radler.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Tavasszal kerülnek a boltokba azok a meggy-citrom, illetve bodza-citrom ízű, alkoholos és alkoholmentes sörök, amelyekhez kizárólag Magyarországon termett meggyet és bodzavirágot használ fel a Heineken Hungária. A holland leányvállalat beszállítóinak jelenleg 85 százaléka magyar – hangzott el a társaság beszállítói együttműködések témában megrendezett fórumán.

A Heineken Hungária 1990 óta építi tudatosan a beszállítói kapcsolatait Magyarországon. Nemcsak az alapanyagokat szerezik be honi termelőktől, hanem a fejlesztésekbe és a fuvarozásba is bevonják az itteni vállalkozókat. Előbbire példa a Soproni Óvatos Duhaj, melynek hidegkomlózásához a magyar Flowsystems komlórakétáját használták fel. Utóbbira példa a soproni Kovács Trans 2000 Kft., amelyik 1990 óta partnere a Heinekkennek, részben ennek köszönhetően tudott egyszemélyes vállalkozásból 33, korszerű kamionból álló flottát építeni.

Nagy István, az agrártárca parlamenti államtitkára kiemelte: „A magyar kormány – a kis és középvállalkozások mellett – a hazai gazdaság fontos, nélkülözhetetlen szereplőiként tekint a nemzetközi nagyvállalatokra. Ezek nem csupán segítenek kijutni a magyar vállalkozásoknak az európai piacokra, hanem egész szektoruk modernizációját is előmozdítják.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu