Jubilál a Magyar Borok Útja Rallye

agrarszektor.hu
Nem csak fővédnöke, résztvevője is lesz a 20. jubileumi Magyar Borok Útja Rallye-nak dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az idén 20. alkalommal megrendezésre kerülő boros élménytúra a szokásoknak megfelelően augusztus utolsó hétvégéjén felfedezi, és az élénk médiaérdeklődésnek köszönhetően népszerűsíti Magyarország szebbnél szebb tájait, borvidékeit és borászatait. Az autós túra mezőnye augusztus 28-30. között három nap alatt közel két tucat pincészetben tesz látogatást a Mátrai, Tokaji és az Egri Borvidéken.

A 20. Magyar Borok Útja Rallye a hazai borok, borvidékek, gasztronómia, turisztikai vonzerő, és környezetvédelem mellett kiemelt figyelmet fordít a tudatos és biztonságos közlekedés népszerűsítésére. A résztvevők az egyes állomásokon megkóstolhatják a legfinomabb helyi borokat, ugyanakkor az "iszik vagy vezet" elv szem előtt tartásával a sofőrök soha nem fogyasztanak alkoholt addig, míg a kijelölt napi táv teljesítése után le nem teszik a slusszkulcsot. A zéró tolerancia elvének megfelelően a pilótáknak rendszeresen meg kell fújniuk a szondát, emellett a szervezők hasonlóan szigorúan veszik a KRESZ szabályainak és a sebességhatároknak a betartását is.

A Magyar Borok Útja Rallye népszerűségét jelzi, hogy a 100 autóból álló mezőny induló helyeinek 85%-a már a verseny előtt három hónappal megtelt. Szakemberekből álló, megújult szervező csapat dolgozik, hogy a hagyományok megőrzése mellett az újdonságokra, a lendület megtartására és az élmények fokozására fókuszálva ünnepelje meg a Rallye alapításának 20. évfordulóját. Bíznak benne, hogy a körülbelül 250 résztvevő idén is fantasztikus élményekkel gazdagodva tér haza, és ahogy eddig is, sokan közülük a következő évben is rajthoz állnak majd.

A jubileum alkalmából a fővédnöki szerep ismételt elvállalása mellett idén résztvevőként is tervezi a versenyen való indulást dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. Idén több autóipari szereplő is partnerként a Rallye mellé állt, pl. a Ford Credit, akik többek között 10 vadonatúj Ford tesztautót is biztosít a túrára. A Hunguest Hotels szállodalánccal hosszú távú együttműködést terveznek a szervezők, ennek első állomása, hogy mindkét este a Hunguest Grandhotel Galya**** falai között töltik a résztvevők.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 06:55