2021. május 11. kedd Ferenc

Hírek - Élelmiszer

Kamarai választások: a Magosz 19, a MOSZ 9 megyében állított listát

A szeptember 8-i határidőig a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) 19 megyére, a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (MOSZ) pedig 9 megyére nyújtott be küldöttjelölt-listát a novemberi 3-i kamarai választásokra. A küldöttjelölteket tartalmazó listát az Országos Kamarai Választási Bizottság (OKVB) szeptember 30-ig veszi nyilvántartásba.
 
 

Az Országos Kamarai Választási Bizottság augusztusban két szervezetet, a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetségét (MOSZ), illetve a 17 szakmai, érdekképviseleti szervezet által támogatott Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségét (MAGOSZ) vette jelölő szervezetként nyilvántartásba az agrárgazdasági kamarai választásokra. A nyilvántartásba vett jelölő szervezeteknek a megyei kamarai küldöttgyűlési küldöttjelöltek nevét tartalmazó listát szeptember 8-ig kellett eljuttatniuk az OKVB-nek.

A határidő lejártáig a MAGOSZ mind a 19 megyére, a MOSZ pedig 9 megyére (Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Pest és Szabolcs-Szatmár-Bereg) adott le jelöltlistát. A megyei küldöttgyűlési küldöttjelölteket tartalmazó listát – amennyiben az megfelel a választási szabályzatnak – az OKVB szeptember 30-ig veszi nyilvántartásba, amelyről a jelölő szervezeteket írásban tájékoztatja.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu