Kiderült, milyen lesz a Soproni legújabb söre

agrarszektor.hu
Szakmai és fogyasztói zsűri választotta ki az idei év legjobb porterét a Soproni első sörversenyén. Az aranyérmes főzet jövőre a Soproni Óvatos Duhaj család tagjaként kapható lesz kiskereskedelmi forgalomban - tájékoztatta a HEINEKEN Hungária az agrárszektor.hu-t.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Új családtaggal bővül az első hazai nagyüzemi IPA és a barna lager párosa: a Soproni Óvatos Duhaj családba egy porter érkezik, amely nem mindennapi körülmények között született meg. A megszokottól eltérően nem termékfejlesztők munkájának az eredményeként fogant, hanem az első Soproni sörversenyen, amelyre összesen 24 nevezés érkezett.

A zsűri a döntő eseményt megelőző napon választotta ki a legjobb hét alkotást, majd a helyszínen ezeket újrakóstolták a fogyasztókból álló zsűrivel együtt, és közülük, szoros küzdelemben került ki győztesen Stubna Ágoston söre.

A porter tagja lesz 2019-től a Soproni Óvatos Duhaj családnak, a boltokban és a szórakozóhelyeken is kapható lesz, előreláthatólag a termékcsalád többi tagjával megegyező fogyasztói áron.

De milyen sör a porter?
A porter a felsőerjesztésű sörök (ale) családjába tartozó zamatos, édes, pörkölt aromájú sör, ízében az étcsokoládé és kávébab ízét is fellelhetjük. Ennek az erősen komlózott barna sörnek a 18. századi Angliában jegyezték le az első receptjét.

José Matthijsse, a HEINEKEN Hungária vezérigazgatója, a zsűri tagja szerint a termékcsalád kiszélesítésével a Soproni újabb lépést tesz azon fogyasztói felé, akik bár ragaszkodnak a tradicionális értékekhez, mégis szívesen kísérleteznek új ízekkel.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 14:01
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 06:55