2019. április 23. kedd Béla

Hírek - Élelmiszer

Kisebb élelmiszeráfa: munkacsoportot hoznak létre

Munkacsoport jön létre a további élelmiszerpiaci áfacsökkentések érdekében. Újabb termékeket kívánnak az 5 százalékos adókulcs alá sorolni.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Az élelmiszer-előállítók igénylik, hogy további termékek kerüljenek a kedvezményes, 5 százalékos áfakulcs alá – mondta az MTI szerint egy budaörsi rendezvényen Éder Tamás, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) alelnöke. Az agrártárcával közösen munkacsoportot hoznak létre annak kidolgozására, hogyan szélesíthetik az 5 százalékos áfakörbe tartozó termékek csoportját – tette hozzá.

Az áfacsökkentés az elmúlt években több termékre kiterjedt. Ilyen például a sertéshús, a friss tej, a tojás és a baromfihús.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

    Agrometeorológia

    IDŐJÁRÁSA

    Nyugat-magyarországi Agrárfórum

    Az agrárium legaktuálisabb témái

    Itt keressen minket
    © 2017. Agrárszektor.hu