2020. február 23. vasárnap Alfréd

Hírek - Élelmiszer

Középpontban a húsipar: új témákkal bővült az ingyenes programsorozat

Az őszi félévben is folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága szervezésében a „TANULJUNK EGYÜTT!” programsorozat, újabb húsipari témákkal. Ezúttal a vörösáru-gyártás (párizsi), valamint a témakörök további bővítése érdekében a töltelékáru-gyártással (hurka, májas) ismerkedhetnek meg a résztvevők.
 
 

Az élelmiszeripari igazgatóság korábbi rendezvényeire jelentkezők száma és a résztvevők pozitív visszajelzései is azt mutatták, hogy van igény a „TANULJUK EGYÜTT!” programok iránt, így 2019 első félévében már bővített tematikával és újabb helyszínen, több termékkörben zajlottak le a húsipar szereplőinek szóló programok - írja közleményében a kamara. A sorozatot folyatatva 2019. október 4-én, a Debreceni Egyetemen a párizsifélék gyártásában mélyedhetnek el az érdeklődő tagok. Az egyik legkeresettebb terméknek számító húskészítményt, a párizsiféléket bemutató programon az előállítók megismerhetik a minőségi termék előállításához szükséges alapokat, továbbá a termékkel kapcsolatos fejlesztési lehetőségeket. A programokon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A tagi igényekhez igazodva 2019. október 11-én, a Szent István Egyetemen egy új programra kerül sor: a töltelékáru-gyártással ismerkedhetnek a résztvevők. A cél elsősorban a hurkafélék és a májasok gyártásának alapvető elméleti és gyakorlati ismereteinek átadása. A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

    Agrometeorológia

    IDŐJÁRÁSA
    Agrárszektor hírlevél
    Ne maradjon le a friss hírekről!
    Iratkozzon fel hírlevelünkre
    és járjon mindenki előtt.

    A szakértő szemével

    Támogató:

    Agrárium 2020 Konferencia

    Az agrárium jelen és jövője

    Itt keressen minket
    © 2017. Agrárszektor.hu