Lótuszvirág és százszorszép is lesz az ásványvízben

agrarszektor.hu
Új ízesített ásványvizeket dob tavasztól piacra a Szentkirályi Ásványvíz Kft. A citromfű-lemon-lime, a gránátalma-százszorszép és a dinnye-lótuszvirág ízesítésű termékeket várhatóan kétféle kiszerelésben hozzák forgalomba. A piacvezető cégcsoport 9,6 milliárdos forgalmat és 20 százalékos részesdést ért el tavaly.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Több mint 10 százalékos növekedést ért el 2013-hoz képest a Szenkirályi csoport az elmúlt évben, így 9,6 milliárdos árbevételt tudhatott a magáénak, míg a piaci részesedése az év végén a 20 százalékot is elérte - áll a csoport közleményében. ACNielsen Piackutató Kft. felmérése szerint a Szentkirályi vezető márka a hazai piacon.

Miközben a saját márkák piacának növekedése lezárult, a fogyasztók körében egyre népszerűbbek az ízesített ásványvizek. Erre az igényre reagálva a Szentkirályi Virágoskert elnevezésű, új termékcsaláddal bővíti a kínálatát. 

A termékcsalád tagjait egyelőre háromféle - citromfű-lemon-lime, gránátalma-százszorszép és dinnye-lótuszvirág - ízben hozzák forgalomba tavasztól, mégpedig 1,5 literes és várhatóan 0,75 literes kiszerelésben.


A Szentkirályi ásványvizet 1993 óta forgalmazzák Magyarországon. Az eleinte veszteséges cég számára az igazi áttörést a 2004-ben elnyert, ásványvíz-Oscarnak is nevezett párizsi Eauscar-díj hozta meg. A Szentkirályi máig 52 szakmai és fogyasztói díjat kapott. A Szentkirályi cégcsoport (a Szentkirályi Ásványvíz Kft., a Vitapress Kft. és a Kingspref Kft.) 9 milliárd forint árbevételt ért el 2013-ban.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?