2020. május 30. szombat Janka, Zsanett

Hírek - Élelmiszer

Magyar siker! - Itt mi vagyunk a díszvendégek

Magyarország a díszvendég azon a bulgáriai élelmiszeripari kiállításon, amelyet november 11-14. között rendeznek meg – közölte a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH). Az eseményen 16 magyar vállalkozás képviselteti magát.
 
 

Bulgária a rendszerváltás után nagy változásokon ment keresztül, amely a nemzetközi együttműködések alakulásában is megmutatkozik – jelentette ki az MNKH közleménye szerint Klein András, Magyarország bulgáriai nagykövete. A magyar-bolgár kereskedelmi kapcsolatok is erősödnek, az árucsere forgalom folyamatosan növekszik. A magyar kivitel alapját leginkább a gyógyszer-, valamint a gépjárműipari termékek adják, de a minőségi magyar élelmiszerek is jó eséllyel indulnak ezen a piacon

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Kivételes kapcsolatépítési lehetőségeket keres az agráriumban és az élelmiszeriparban?
Jelentkezzen most a Portfolio kétnapos agrárkonferenciájára!
Agrárszektor 2015: két nap, 60 előadó, 700 résztvevő, és a magyar agrárszektor legforróbb témái

 

A nagykövet szerint Bulgária piaca lehetőséget jelent a magyar kis- és középvállalkozásoknak (kkv). A magyar standon többek között borászokkal, kézműves élelmiszeripari termékekkel - sajtokkal, lekvárokkal és édesipari termékekkel - ismerkedhetnek meg a látogatók, valamint tradicionális magyar ételeket is kóstolhatnak.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu