2021. május 11. kedd Ferenc

Hírek - Élelmiszer

Májusban újra itt a Nyugat-magyarországi Agrárfórum

Az idei, XXI. Pápai Agrárexpo fő szakmai eseménye ezúttal is a Nyugat-magyarországi Agrárfórum lesz. Ezen kívül vadászati konferenciára, tenyészállat- és nagyszabású gépbemutatóra is sor kerül.
 
 

A 2016-os Pápai Agrárexpo nagy sikerű kísérőeseménye volt a Portfolio és az agrarszektor.hu által először megszervezett Nyugat-magyarországi Agrárfórum. 2017. május 19-21. között rendezzük meg a XXI. Pápai Agrárexpót, és ez a tanácskozás idén is az agrárkamarai esemény elsőszámú szakmai rendezvénye lesz.

A nyitónapi félnapos konferencia fókuszában a legfontosabb agrárgazdasági aktualitások mellett a régió élelmiszergazdasága számára rendelkezésre álló forrásbevonási lehetőségek állnak. A résztvevők üzleti és piaci információkat, szakpolitikai és gyakorlati tapasztalatokat kaphatnak egy helyen, első kézből az ágazat legkiválóbb szakembereitől és vállalatvezetőitől, vállalkozóitól és gazdálkodóktól. További részletek a konferenciáról itt olvashatók. A rendezvényre pedig itt tudnak regisztrálni.

A pénteki nyitónapon tartják meg a szántóföldi bemutatót, valamint a szakkiállítás és vásár védnöki szemléjét is. Az egész napos programokkal (gasztrofalu, íjászat, nagy légvár és csúszdás akadálypálya, gyermek kézműves foglalkozás, mobil kalandpark, lovagoltatás) szombaton és vasárnap is várják a látogatókat, emellett szombaton a vadásznap – szakembereknek vadászati konferencia is –, a tenyészállat- és gépbemutatók, vasárnap pedig szintén a gépbemutatók ígérkeznek a fő attrakciónak.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu