Már postázzák az új kamarai igazolványokat

agrarszektor.hu
Megkezdték az új kamarai igazolványok kipostázását a nem őstermelő, illetve az egységes kérelembeadása során a kamara falugazdász-hálózatát 2016-ban igénybe vevő tagok részére. Első körben csaknem 10 ezren kapják kézhez a kamarai kártyát ajánlott küldeményként, a többieknek viszont várniuk kell rá.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) új, plasztikalapú igazolványokhoz juttatja azokat a kamarai tagokat, akik eddig nem rendelkeztek ilyennel. 10 ezren azonnal megkapják, a fennmaradó további 100 ezer tag számára pedig a kártyák gyártása, küldése és kézbesítése folyamatosan történik meg.

A postázásra kerülő, nagyjából 110 ezer kamarai igazolvány használata a kamarai jogviszony igazolása mellett jelentősen felgyorsítja az adminisztrációs folyamatokat, lerövidíti a falugazdászoknál az ügyintézéssel töltött időt. A gyorsabb és gördülékenyebb ügyintézés a várakozás idejét is jelentősen csökkentheti.

Fontos, hogy a kártya kézhezvételét követően a tagok minden alkalommal vigyék azt magukkal, amikor ügyintézés céljából felkeresik a lakhely/székhely szerinti illetékes falugazdászt, hiszen az igazolvány a kamarai tagság igazolására szolgáló eszköz - áll a NAK közleményében. A kamarai igazolvány nyújtotta elektronikus megoldásoknak köszönhetően a falugazdászok naprakész információkkal rendelkezhetnek a tagok ügyeinek állapotáról és azok folyamatairól, valamint a folyamatok nyomon követése is egyszerűsödik.

A kamarai igazolvány felhasználhatósági köre a jövőben jelentősen bővül. A korábban kiadott kedvezményre jogosító kamarai kártyá az új igazolványok kézhezvételével inaktiválják.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13