2019. március 19. kedd József, Bánk

Hírek - Élelmiszer

Megvan a gyógyszer a másnaposság ellen: a kolbász

Feltalálták azt a kolbászt, amely legyőzi a másnaposságot - legalábbis ezt állítják egy londoni hentesüzem tulajdonosai. A lényeg, hogy a csodakolbászt még a nagy tivornya előtt, de legalábbis ivászat közben kell elfogyasztani.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Egy londoni húskisüzem, a Serious Pig azt állítja, megtalálta a kolbászreceptet a másnaposság ellen – írja az Origo. Angliában már kapható is a boltokban az a kolbász, amellyel állítólag el lehet kerülni az italozás utáni émelygést és rosszullétet.

Fotó: seriouspig.londonAz új kolbásszal nem kezelni, hanem megelőzni lehet a bajt. A feltalálók szerint a csodakolbászt még a nagy ivászat előtt, vagy legalább közben kell elfogyasztani. „Kezelt másnapnak” (Hangover Cured) hívják a csemegét, amelynek nagyon magas a fehérjetartalma. Ezen kívül csilit és gyömbért is találunk benne, amelyek a fejfájás és a hányinger hatékony ellenszerei lehetnek.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  Agrárium 2019

  Mezőgazdaság a gyakorlatban >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu