2022. június 26. vasárnap János, Pál

Hírek - Élelmiszer

Mennyibe kerül a magyar bor Kanadában? Leleplező fotó

Közel kétszer annyiba kerül Montrealban a magyar Oremus Pincészet 2016-os Mandolás Furmintja, mint amennyiért Magyarországon meg lehet vásárolni. Míg Kanadában több, mint 6500 forintért árulják a 0,75 literes palackot, addig a Bortársaság honlapján ugyanezt a bort 3850 forintért lehet megvásárolni.
 
 

A kanadai Montrealban is nagy népszerűségnek örvendenek a magyar borok - tájékoztatta az agrárszektor.hu-t egyik olvasónk. A tokaj-hegyaljai régióban gazdálkodó Oremus Pincészet 2016-os Mandolás Furmintja is megvásárolható egyes boltokban, Kanadában azonban egy 0,75 literes palackot 30,25 kanadai dollárért lehet megvenni, ami 6580 forintnak felel meg. 

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!

 

Fotó: Gilányi Viktória, Montréal

 

Ezzel szemben Magyarországon a Bortársaság üzleteiben ugyanezért a palack borért mindössze 3850 forintot kell fizetni. Ez azt jelenti, hogy Montrealban közel kétszer annyiba kerül az Oremus furmintja, mint nálunk.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben