Messze még a sörszezon, de a Dreher máris újít

agrarszektor.hu
Hónapokkal a nyári csúcsszezon előtt új sört dob piacra a Dreher Sörgyárak. Az Arany Ászok "Frissenszűrt" egyedi eljárással készül, így a friss, pasztőrözetlen sör ízét és zamatát adja, de hűtés nélkül is hosszan eltartható.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az új Arany Ászoknál az eljárás során azonban a pasztőrözés lépését az úgynevezett mikroszűréses technológia váltja fel. Az utolsó szűrési fázisban a jéghideg sört egy különleges nagyon kis pórusméretű kerámia szűrőn szivattyúzzák keresztül, ezzel eltávolítva az összes olyan mikróbát, amitől a sör a későbbiekben gyorsan megromolhatna. - tudta meg az agrárszektor.hu a Dreher Sörgyáraktól.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2017-es agárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2017 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.

Ennek köszönhetően nincs szükség a sör hőkezelésére, így az ital megtartja mindazokat az íz- és illatanyagokat, amik a főzés, az erjedés és a kondicionálás során keletkeztek, miközben hűtés nélkül fél évig eltartható marad - szemben a klasszikus friss sörökkel, amelyek legfeljebb néhány hétig őrzik meg minőségüket.

A sört palackos és dobozos verzióban is árusítják, valamint 50 vendéglátóhelyen csapolva is kapható, február végétől.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?