Mire készül a Fornetti? - Elárulta az új vezérigazgató

agrarszektor.hu
További nemzetközi terjeszkedést tervez a jövőben a Fornetti - jelentette ki Sebastian Gooding, a cég idén kinevezett ügyvezető igazgatója. A sütőipari cég bevétele 2014-ben 21 milliárd forintot tett ki, idén pedig 10 százalékos növekedéssel számolnak, így Európa még több országában lesznek elérhetők a Fornetti pogácsái és péksüteményei.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A jövőben több európai országban jelenne meg a Fornetti termékeivel - közölte Sebastian Gooding, a cég ügyvezető igazgatója a 10. Coop Rally sajtótájékoztatóján. Elmondása szerint a cég 21 milliárd forintos bevétellel zárta 2014-et, idén pedig további 10 százalékos növekedéssel számolnak - írja a Pénzcentrum.

A vállalatnak jelenleg két üzeme van Magyarországon, egy Bulgáriában, egy pedig Romániában, 800, illetve 500 munkavállalóval. Európa-szerte 5 ezer helyen árusítanak Fornetti-termékeket, összesen 1800 bolti pékség és 1500 franchise-bolt várja a vásárlókat.

A cég gyáraiban 180 tonna pékárut állítanak elő naponta, de ezt mennyiséget 20 százalékkal növelnék a következő hónapokban. Sebastian Gooding szerint a tavalyi évben 32 ezer tonna terméket értékesítettek - írja a lap. 

A Fornettit egyébként a nyáron vásárolta meg svájci-ír versenytársa, az Aryzta AG.. A cég korábbi menedzsmentje úgy látta, hogy a vállalat elérte növekedésének határát - az új tulajdonosi struktúra viszont hatékonyabb nemzetközi fejlődést tesz lehetővé.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?