2019. szeptember 16. hétfő Edit

Hírek - Élelmiszer

Mostantól ingyenesen is fel lehet hívni a falugazdászokat

BirtOKOS néven telekommunikációs szolgáltatást indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai számára, akik a NAK szernt a piacinál kedvezőbb díjcsomagokhoz jthatnak. A szolgáltatási díj egy része leírható lesz az éves kamarai tagdíjból.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elindította BirtOKOS elnevezésű telekommunikációs szolgáltatását, amely 2017. január 10-től minden kamarai tag számára elérhető. Az elindult szolgáltatás előnyös kondíciókat kínál a tagok számára – áll a kamara közleményében.

A NAK szerint a piacinál kedvezőbb mobiltarifák közös jellemzője, hogy csoporton belül díjmentes hívást tesznek lehetővé, valamint az előfizetők a kamara mintegy 650 fős falugazdász-hálózatával is ingyenes beszélhetnek. Év végére több ezer új ügyfél megszerzését tűzte ki célul a kamara. A szolgáltatás részeként a gtagok több díjcsomag közül választhatnak legfeljebb öt SIM-kártya erejéig, a szolgáltatási díj egy része pedig leírható lesz az éves kamarai tagdíjból – közölte a NAK.

A kamara tulajdonában álló NAK Telekommunikációs és Szolgáltató Kft. az egykori Magofon Kft. bázisán jött létre, amelyet 2016 júniusában vásárolt meg a köztestület. A NAK Telekommunikációs és Szolgáltató Kft. szolgáltatóváltás mellett döntött, és új működési elv alapján kötött szerződést a Netfone Telecom Kft.-vel. A cég 2014 óta biztosít Magyarországon teljes körűen mobiltelefon-, valamint mobilinternet-szolgáltatást lakossági és üzleti előfizetőknek.

A Magofon korábbi ügyfeleinek átszerződtetése folyamatban van, a jövőben ők is a Netfone ügyfelei lesznek. A váltás számhordozással, az egyedi előfizetői szerződésében meghatározott szolgáltatások változása nélkül valósul meg. A Magofon Kft. ügyfelei tehát – közölte a NAK - továbbra is változatlan feltételekkel vehetik igénybe tarifacsomagjaikat.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu