Nagykövetek is isszák a híres magyar pálinkát

agrarszektor.hu
Nagykövetek körében méltatta a magyar pálinkát Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, aki szerint a pálinka a magyar kultúra része, nemzeti identitás és országimázs. A tárcavezető a nagykövetek előtt a magyar almát is népszerűsítette.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

 

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Jelentkezzen most kétnapos agrárkonferenciánkra!

Feladatunk és kötelességünk, hogy a minőségi magyar pálinkát mindenki számára megismerhetővé tegyük Magyarországon és a világban. Ennek érdekében a nemes ital hazánkban nem csak törvényi védelem alatt áll, hungarikumnak is minősül - hangsúlyozta Fazekas Sándor az Etyeki Czimeres Pálinkaházban.

Az eseményen a nagykövetek és a nagykövetségek munkatársai angol nyelvű előadáson ismerhették meg a pálinkakészítés gyakorlati folyamatait, valamint megkóstolhattak almából készült ételeket is - közölte a Földművelésügyi Minisztérium.

A résztvevők ajándékba kaptak a Pálinka Országkóstoló eredményeképpen elkészült 2014-es Pálinkakiválóságok Könyvéből egy-egy példányt, amely először jelent meg angol nyelven. Az országkóstoló keretében rendezett mustrán számos szakmailag elkötelezett, valamint magas nívóra törekvő kereskedelmi főzde mutatta meg párlatait.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?