Nekik minden bejön - A világhírű sztárpár nagy dobása

agrarszektor.hu
Brad Pitt és Angelina Jolie francia borai egyre ismertebbek a brit piacon. A sztárpárt ugyan eddig leginkább színészi teljesítményük miatt ismerték, de manapság a saját birtokukról származó boraikkal zsebelik be az elismeréseket.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Már a Marks & Spencer nagy brit üzletlánc is forgalmazza a Jolie-Pitt színész házaspár borait. A francia birtokukról származó, Miraval elnevezésű rozéjuk 0,75 literes palackját tizennyolc fontért (mintegy nyolcezer forintért) kínálják. A Miraval rozét halvány rózsaszín rozéként definiálják, az eper, a fehér körte, a mandarin és a bogyósok aromáival.

A házaspár 2012-ben vette meg 60 millió dollárért a provence-i Chateau Miraval pincészetet, amely addig sem volt ismeretlen a borkedvelők előtt, de a sztárpár felbukkanása óta sokkal könnyebben értékesítik a birtok borait. Érdekesség, hogy például 2013-ban az első Jolie-Pitt rozékból 6000 palackot mindössze öt óra alatt adtak el. 

Nem tudni, Hollywood A-listás sztárjai mennyire szólnak bele a boraik készítésébe, de tény, hogy felkértek egy francia borászt, aki segíti a tájékozódást a borászat útvesztőiben. 2014-es rozéjuk minőségét neves borszakértők is elismerték.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03