Nyüvektől hemzsegő tojásokat foglalt le a NÉBIH

agrarszektor.hu
Több mint 380 000 db lejárt minőség megőrzési idejű tojást foglalt le és semmisíttetett meg a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága egy Bács-Kiskun megyei tojáscsomagoló üzemben - tájékoztatta a hatóság az agrárszektor.hu-t.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A fogyasztói panaszok megemelkedett száma miatt a hatóság fokozottan ellenőrizte az utóbbi hetekben a tojáscsomagoló üzemeket, így jutottak el az érintett céghez is.

A lejárt minőség megőrzési idejű tojásokat, aminek nagy része sérült, és szennyezett volt, valamint légylárváktól hemzsegett, az üzemalapanyag raktárában és egy építés alatt álló helyiségben tárolták. Az ellenőrzés során kereskedelemből visszaszállított lejárt és sérült tojásokat is találtak a szakemberek.

A bírság megállapítása folyamatban van.

A NÉBIH minden rajtaütésen videót készít, most is így tett. Az igazán erős idegzetűek ezen a linken tekinthetik meg a filmet.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?