2020. augusztus 10. hétfő Lőrinc

Hírek - Élelmiszer

Olcsóbb földgáz: hamarosan lejár a határidő

Március 23-ig érhető el a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) honlapján az a felmérés, amely a kamara tagjainak gázfogyasztási szokásait térképezi fel. A felmérés apropója, hogy a NAK 2018. első felében vezetékes földgázbeszerzéssel kapcsolatos tendert indít a tagjai számára a 2018/2019-es gázévi energiaköltségek csökkentésére.
 
 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közepes-, és nagy, legalább közel 10 000 köbméter nagyságú éves gázfogyasztással rendelkező tagjai számára vezetékes földgáz beszerzésével kapcsolatos tendert indít 2018. első felében - erősíti meg közleményében a kamara. A várakozások szerint a kamarai tagok alacsonyabb gáz- és rendszerhasználati díjakkal és kedvezőbb szerződéses feltételekkel juthatnak majd gázenergiához.

A gázfogyasztási szokások, illetve igények megismeréséhez, így a tender feltételeinek kialakításához felmérés indult a kamarai tagok körében a NAK portálján, amely március 23-ig érhető el.

Az e-irodában végrehajtott bejelentkezés után a „Kamara” menüpont „Vezetékes földgáz kérdőív” almenüpont alatt található meg az on-line kitöltendő kérdőív.

A beérkezett energetikai adatokból a NAK szakértői energetikai adatbázist hoznak létre, amely alapján elosztják a különböző fogyasztási szokásokkal és szerződéses feltételekkel rendelkező fogyasztókat, illetve meghatározzák a szegmensenkénti gázmennyiséget. A tenderen nyertes energiakereskedővel a résztvevő kamarai tagok egyénileg szerződhetnek le.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Sustainable World 2020

  A Portfolio első zöld konferenciája - a jövő vállalatainak

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu