Orbán 300 milliárdot pumpálna a magyar élelmiszeriparba

agrarszektor.hu
Stühmer csokoládégyárat avatott a kormányfő.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A következő években mintegy 300 milliárd forintot fordít a kormány magyar élelmiszer-ipari fejlesztésekre, amelyekkel új munkahelyek jönnek létre vidéken - közölte Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Heves megyei Makláron, az édességeket gyártó Stühmer Kft. új telephelyének megnyitóján.

A kormányfő szavai szerint a magyar gazdaság akkor lesz "feldönthetetlen", ha megtöbbszörözik a kis- és középvállalkozások (kkv) teljesítményét. Ehhez az kell, hogy a magyar adórendszer vállalkozóbarátabb és rugalmasabb legyen, hogy az adószabályok ne jelentsenek elviselhetetlen bürokratikus terhet a vállalkozni akaróknak - hangsúlyozta. Orbán Viktor a maklári meghívás elfogadását is azzal indokolta, hogy több figyelmet kell fordítani a magyar kkv-kra, mert minden, ami őket gyarapítja, egész Magyarországot teszi gazdagabbá. Felhívta a figyelmet arra is, hogy a Magyarországon dolgozó összes ember 75 százalékának a kkv-k adnak munkát.

Csóll Péter, a Stühmer Kft. tulajdonos-ügyvezetője megnyitójában arról emlékezett meg, hogy Stühmer Frigyes ismertette meg a magyarokkal a minőségi csokoládé fogyasztásának kultúráját.

A százszázalékos magyar tulajdonú Stühmer Kft. az új telephelyén modern gyártósorokon készíti majd minőségi édességeit. A több mint 40 embert foglalkoztató vállalkozás termékei között a Stühmer csokoládék mellett a kézi készítésű bonbonok és cukrászsütemények is megjelennek, így a maklári telephelyen újonnan nyíló mintabolt kínálatában is.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?