2020. június 1. hétfő Tünde

Hírek - Élelmiszer

Segítség a magyar élelmiszeripari cégeknek: ettől lesznek sikeresek a fejlesztések

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a nagy igényekre való tekintettel a „Fejlődjünk Együtt!” szemléletformáló programsorozat keretén belül november 19-én újabb látogatást szervez a kamarai tagok számára az Eisberg cégcsoport üzemébe.
 
 

A termelő vállalkozások hatékonyságának, versenyképességének növelése igen összetett kérdéskör, mindamellett, hogy a vállalatok életében ez szinte mindennapi feladat - írja közleményében a kamara. A cél elérése érdekében hosszú távon olyan élelmiszeripari fejlesztések lehetnek sikeresek, melyek figyelembe veszik a piaci környezetben végbemenő változásokat. Az ágazatban már meglévő „jó gyakorlatokat” kívánja megosztani a NAK Élelmiszeripari Igazgatósága az élelmiszer-előállító vállalkozásokkal, az adott témában széles körű tapasztalattal rendelkező cégek és szakértők segítségével. A nagy sikerre és a jelentős érdeklődésre való tekintettel a köztestület november 19-én ismét látogatást szervez az Eisberg cégcsoport gyáli üzemébe, ahol a konyhakész saláták piacán kiemelkedő vállalkozás előadásában megismerhetik a résztvevők a társaság aktuális fejlesztési irányait, valamint a vállalkozás szervezetfejlesztési tapasztalatait.

{KAPCSOLODO-16275} Az első, „Fejlődjünk Együtt!” – Szervezet(t) fejlesztés az Eisberg üzemében elnevezésű program alkalmával a résztvevők bepillantást nyerhettek a cég működésébe. Gazsi Zoltán, a társaság ügyvezető igazgatója többek között a hatékony munkaerő-megtartásról tartott előadást, de kitért a megfelelő munkakörnyezet, ezzel együtt a hatékony munkaerő-bázis kialakítására is. A NAK tagjai egy való életben működő modellről annak kialakításáról, folyamatos fejlesztésről, valamint a gyakorlati nehézségekről, problémákról is hallhattak. Szó esett többek között a LEAN módszertan alkalmazásának tapasztalatairól, a belső kommunikációs hálózat megreformálásáról és a várt hatásokról, valamint új toborzási rendszerük működéséről. Emellett tapasztalhatták a befektetett munka hatékonyságra, munkamorálra és a termelés optimalizálásra ható pozitív eredményét is. Az Eisbergnél gyakorlatias példákon keresztül szemléltették, hogy már kisebb változtatásoknak köszönhetően csökkenthetőek a felesleges kiadások és mérsékelhető a gyártási veszteség.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Mivel a programon legfeljebb 25 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció még nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A meghívó és a regisztrációs link itt érhető el, részletesebb ismertető pedig ezen a linken olvasható a programról.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu