2022. június 29. szerda Péter, Pál

Hírek - Élelmiszer

Szalmonellás kölesgolyó a Lidlben

Szalmonellával szennyezett kölesgolyót hívott vissza a Lidl Magyarország Bt. A cég kéri a vásárlókat, vigyék vissza a terméket.
 
 

A Lidl Magyarország Bt. visszahívja Circuss Bio kölesgolyó, Barbecue ízű, 120 grammos termékét. (A terméken 21.05.2017. minőségmegőrzési idő szerepel.)

A visszahívás oka, hogy a termékben a Lidl saját minőségellenőrzési vizsgálatai során szalmonella szennyezettséget mutattak ki - közolte a vállalat. A szalmonella baktériumok elszaporodva fertőző megbetegedést okozhatnak. A száraz helyen tárolt és snackként, szárazon fogyasztott kölesgolyóban a szalmonella baktériumok elszaporodása azonban a Lidl szerint nem valószínű.

A kiskereskedelmi lánc kéri a vásárlókat, ha a fenti minőségmegőrzési idejű termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem azt bármely Lidl üzletbe vigyék vissza. A vételárat a vásárlást igazoló nyugta nélkül is visszatérítik.

A termékvisszahívás kizárólag a 21.05.2017-es minőségmegőrzési idejű Circuss Bio kölesgolyó, Barbecue ízű, 120 grammos terméket érinti. A Lidl által forgalmazott más termékre a visszahívás nem vonatkozik.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben