2020. szeptember 29. kedd Mihály

Hírek - Élelmiszer

Több ügy intézhető elektronikusan a Nébih-nél

Több mint száz új, eddig csak papír alapon intézhető ügytípus elektronikus indítását tette lehetővé a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal (Nébih) az ügyfelek számára. A részletes ügykatalógus a hivatal "Ügyfélprofil" felületén érhető el.
 
 

December 12-től több mint száz új, eddig csak papír alapon intézhető ügytípus elektronikus indítása vált lehetővé a Nébih honlapján - közölte a hivatal. Az ügyfelek a hivatal "Ügyfélprofil" felületén már az elmúlt években is számos ügyintézési funkciót használhattak . 

Az "Ügyfélprofilos" bejelentkezés továbbra is az ügyfélkapus azonosítóval lehetséges. A részletes "Ügykatalógust" az "Ügyintézés" menüpontban érhetik el a hivatal ügyfelei. Itt főbb témák és konkrét szakterületek szerint csoportosítva szerepelnek a Nébih-nél intézhető ügyek. A könnyebb felületi eligazodáshoz kereső is használható.

Az "Ügykatalógusban" nem csak az elektronikusan, hanem a kizárólag hagyományos módon, papír alapon indítható ügyek is megtalálhatók. Az egyes ügyek rövid leírása tartalmazza az ügyintézéshez szükséges főbb információkat, és ha az ügyhöz kitöltendő űrlap tartozik, az is letölthető a felületről.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu