Új sört dob piacra a Soproni: igazi különlegességgel erősödik az Óvatos Duhaj széria

Új sört dob piacra a Soproni: igazi különlegességgel erősödik az Óvatos Duhaj széria

agrarszektor.hu
Megérkezett a hetedik Óvatos Duhaj, egy újabb gyümölcsös felsőerjesztésű termék kerül a Soproni sörkülönlegességeinek sorába. A Magyarországon nagyon népszerű málna ízt választotta a sörgyártó, hogy a Soproni Óvatos Duhaj Meggy Ale után újabb gyümölcsös variációval lepje meg a fogyasztókat.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Újabb Óvatos Duhaj sörkülönlegességet dob piacra a Heineken Hungária. A sorban a hetedik termék a málna magyarországi népszerűségére épít, tudhattuk meg a cég közleményéből.

A magyar piacra igazi újdonságként tört be a Soproni Óvatos Duhaj IPA 2017-ban, amely azóta is a legnépszerűbb IPA a hazai piacon. Azóta több új taggal is bővült a család, és most itt a legújabb, a Soproni Óvatos Duhaj Málna Ale, a sört málnasűrítménnyel együtt érleljük, ennek köszönheti igazán gyümölcsös ízét

 - mondta Szabó Dalma, a Soproni márkamenedzsere.

Szabó Dalma azt is elmondta, hogy az újdonság felsőerjesztésű, szűretlen és 4%-os alkohol tartalmú, ami fél literes üveges és dobozos kiszerelésben érhető majd el. A Málna Ale egy könnyed sörkülönlegesség, ahol leginkább a málna fanyarsága és gyümölcsössége köszön vissza, mint az erős édes íz, tette hozzá a Soproni márkamenedzsere. A Soproni márka új terméke március végétől lesz megtalálható az élelmiszerboltok polcain, a Soproni Óvatos Duhajoktól megszokott merész, figyelemfelhívó csomagolásban.

(A cikkben felhasznált képek a Heineken Hungária tulajdonát képzik.)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?