2020. június 3. szerda Klotild

Hírek - Élelmiszer

Új sört vezet be a magyar piacra a Dreher

Magyarországon is elérhetővé vált a Peroni Nastro Azzurro olasz sörmárka. A világ több mint 70 országban ismert márkát a Dreher vezette be a hazai piacra. Az 5,1%-os alkoholfokú termékhez 0,33 deciliteres, üveges változatban lehet hozzájutni, elsősorban sörözőkben, független bolthálózatokban, és két áruházlánc üzleteiben.
 
 

1963-ban alkotta meg az akkor már több mint 100 éves múltra visszatekintő Peroni sörgyár az alsóerjesztésű technológiával készült Nastro Azzuro-t. Ez a lager ízjegyeiben is a mediterránumot idézi, keserű, citrusos és fűszeres aromáival. Nevét, amelynek jelentése "kék szalag" az SS Rex hajónak és legénységének tiszteletére kapta, amely – mivel 1933-ban a legrövidebb idő alatt szelte át az Atlanti-óceánt –, egyetlen olaszként nyerte el a leggyorsabbaknak járó Kék szalagot.

Forrás: Dreher Sörgyárak Zrt.
Egyre nagyobb az igény a prémium sörök iránt hazánkban, csak az elmúlt egy évben 6%-kal növekedett ezen szegmens forgalma Magyarországon.

Ebben a kategóriában vált most elérhetővé a magyar közönség számára az olasz márka, amely világszerte több mint 70 országban érhető el, Európán kívül például Ausztráliában, Új-Zélandon, az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában is. A magyar piacra a Dreher Sörgyárak Zrt. vezette be.

Az 5,1%-os alkoholfokú termékhez 0,33 deciliteres, üveges változatban juthatnak hozzá a hazai sörfogyasztók, elsősorban a sörözőkben, független bolthálózatokban, illetve a Spar és a CBA Príma üzletekben

- olvasható a sörgyártó közleményében.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu