2019. szeptember 23. hétfő Tekla

Hírek - Élelmiszer

Új sört vezet be a magyar piacra a Dreher

Magyarországon is elérhetővé vált a Peroni Nastro Azzurro olasz sörmárka. A világ több mint 70 országban ismert márkát a Dreher vezette be a hazai piacra. Az 5,1%-os alkoholfokú termékhez 0,33 deciliteres, üveges változatban lehet hozzájutni, elsősorban sörözőkben, független bolthálózatokban, és két áruházlánc üzleteiben.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

1963-ban alkotta meg az akkor már több mint 100 éves múltra visszatekintő Peroni sörgyár az alsóerjesztésű technológiával készült Nastro Azzuro-t. Ez a lager ízjegyeiben is a mediterránumot idézi, keserű, citrusos és fűszeres aromáival. Nevét, amelynek jelentése "kék szalag" az SS Rex hajónak és legénységének tiszteletére kapta, amely – mivel 1933-ban a legrövidebb idő alatt szelte át az Atlanti-óceánt –, egyetlen olaszként nyerte el a leggyorsabbaknak járó Kék szalagot.

Forrás: Dreher Sörgyárak Zrt.
Egyre nagyobb az igény a prémium sörök iránt hazánkban, csak az elmúlt egy évben 6%-kal növekedett ezen szegmens forgalma Magyarországon.

Ebben a kategóriában vált most elérhetővé a magyar közönség számára az olasz márka, amely világszerte több mint 70 országban érhető el, Európán kívül például Ausztráliában, Új-Zélandon, az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában is. A magyar piacra a Dreher Sörgyárak Zrt. vezette be.

Az 5,1%-os alkoholfokú termékhez 0,33 deciliteres, üveges változatban juthatnak hozzá a hazai sörfogyasztók, elsősorban a sörözőkben, független bolthálózatokban, illetve a Spar és a CBA Príma üzletekben

- olvasható a sörgyártó közleményében.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu