Új sört dob piacra a Pécsi Sörfőzde: igazi különlegességgel rukkoltak elő a nyárra

Új sört dob piacra a Pécsi Sörfőzde: igazi különlegességgel rukkoltak elő a nyárra

agrarszektor.hu
Felsőerjesztésű, meggyes sörkülönlegességgel köszönti a nyarat a Pécsi Sörfőzde. A Pécsi Meggy Ale figyelemfelkeltő csomagolásával, élénk színével, a meggy és a sör friss ízének jól kiegyensúlyozott kombinációjával a nyári szezon kedvelt frissítője lehet a sörkedvelők körében.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Felsőerjesztésű, meggyes sörrel köszönti a nyarat a Pécsi Sörfőzde. A termékfejlesztő csapat Hegyesné dr. Vecseri Beáta Kutatási- és Fejlesztési Igazgató, a Corvinus Egyetem Sör- és Szeszipari Tanszékének volt vezetője közreműködésével alkotta meg a Pécsi Meggy Ale sört, a Pécsi Craft termékcsalád második tagját, tudhattuk meg a Beerporn.hu közleményéből.

A Pécsi Sörfőzde elárulta, hogy hosszú hónapok termékfejlesztésének eredménye az új Pécsi Meggy Ale, amely figyelemfelkeltő csomagolásával, élénk színével, a meggy és a sör friss ízének jól kiegyensúlyozott kombinációjával a nyári szezon kedvelt frissítője lehet a sörkedvelők körében. Az új sör szűretlen, a benne található meggykoncentrátum együtt érlelődik a sörrel, így jóval intenzívebb, gyümölcsös ízeket biztosít a terméknek, garantálva a különleges fogyasztási élményt, az élénk, meggypiros színt és az átható, meggyes illatot. A termék receptjének kialakításakor fontos szempont volt, hogy a meggy friss, édeskés íze mellett a felsőerjesztésű alapsör karakterei is érvényesüljenek. A Pécsi Meggy Ale egyszerre édes, és a gyümölcshöz méltón, frissítően savanykás. Alkoholtartalma mindössze 4 százalék, így az ajánlott 4-7 Celsius-fokos fogyasztási hőmérsékleten ideális nyári frissítő sör.

A Pécsi Sörfőzde a Meggy Ale-t megelőzően a közelmúltban olyan innovációkkal lepte meg a fogyasztókat, mint a Pécsi Bio sörcsalád, illetve jelentős sikereket ért el gluténmentes söreivel is. A feljesztéseknek pedig nincs vége, hamarosan újabb terméket köszönthetünk a Pécsi sörök családjában.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?