2019. szeptember 23. hétfő Tekla

Hírek - Élelmiszer

Újabb magyar világsiker! - Élmezőnyben egy magyar borászat

Kiemelkedő helyet szerzett a Royal Tokaji az egyik legfrissebb világranglistán.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A világ 50 legkiválóbb bormárkája (The World's Most Admired Wine Brands) közé került most be egy magyar brand. A Drinks International listáján, a magyar származású angol befektetői kör többségi tulajdonában lévő, mádi Royal Tokaji Borászati Zrt. az előkelő 25. helyet szerezte meg, ami kizárólag az európai bormárkákat tartalmazó összehasonlításban a 15. pozíciónak felel meg.

 

A ranglistát a spanyol Torres vezeti, ami a Torres Group tulajdona, őket követi a Chilei Casillero del Diablo márka, melynek a Concha y Toro a tulajdonosa, míg a világlista harmadik helyére a francia Chateau Latour került, aminek Bernard Magrez tulajdonos örülhet a legjobban.

A Royal Tokaji márka a világon a 25., míg Európában a 15. pozíciót szerezte meg. Tudomásunk szerint ilyen jellegű toplistán magyar borászat még nem szerepelt, pláne nem ilyen kiemelkedő helyen.

 

 


Aki kiváncsi a teljes (angol nyelvű) összefoglalóra, az IDE KATTINTVA érheti el a dokumentumot.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu